Bli kunde i Norges råeste bank-app

Prøv den nye bankutfordreren med de mest fornøyde boliglånskunder. Å bli kunde er helt gratis og uforpliktende.

  • Gebyrfritt og åpne priser for alle
  • Super rente på sparing 2.6%
  • Smart mobilbank med innovative features
oversikt funksjoner i bulder appen

Appen gir deg mange muligheter

Få lenke til appen

Skriv inn ditt telefonnummer og vi sender en sms med lenke til appen.

Unike funksjoner i Bulder Appen

POPULÆR

Ta bilde av kvittering

Kvitteringer til høyre og venstre? Ikke nå lenger! Nå kan du ta bilder av kvitteringene når du kjøper ting og søke dem opp superenkelt i appen. Søk på teksten i kvitteringen, og gå aldri glipp av en garanti igjen.

Pengebruk

Få oversikt over økonomien din og hva du bruker pengene på. Vi kategoriserer transaksjonene dine og gir en visuell oversikt over hva pengene går til.

Bolig i appen

Hver måned sjekker vi prisutviklingen i ditt område og vurderer hva boligen din er verdt. Hvis verdien din går opp, kan du få lavere rente på boliglånet, helt automatisk.

Bulder-kortet

Når du bruker Bulder-kortet får du automatisk "Pengebruk" og "Ta bilde av kvittering". Dessuten har du alltid med kortdetaljer og CVV-kode i appen med det digitale kortet ditt.

Sparekonto

Ny telefon, årskort i skiheisen eller en sydenferie? Sett opp en sparekonto, og bruk egne bilder eller GIFs. Se hvor lett det kan være å gi seg selv råd til det du vil ha, med penger du ikke visste du hadde.

Fremover

Algoritmene våre sørger for å vise de fremtidige kontobevegelsene dine, slik at du hele tiden har kontroll på økonomien din. Si opp abonnementer direkte fra appen.

Kundeutbytte

Har du boliglån eller penger på kontoen i Bulder, har du mulighet for å få kundeutbytte. I 2022 utbetalte vi opptil 8000 kr. per person med lån over 2 millioner, og innskudd opptil 2 millioner.

Roadmap

Følg med og gi dine innspill på hvilke produkter og tjenester vi utvikler. Det er jo tross alt du som skal bruke de, ikke sant 😎?