Skaff deg Norges råeste bank-app

Vi bygger Bulder med deg og for deg, derfor er dine innspill viktige for oss. Her er status på noen av de tingene vi vet dere spør om.

Last ned appen vår her!

Vi sender deg en SMS med lenke til appen

Våre mest populære features

POPULÆR

Ta bilde av kvittering

Kvitteringer til høyre og venstre? Ikke nå lenger! Nå kan du ta bilder av kvitteringene når du kjøper ting og søke dem opp superenkelt i appen. Søk på teksten i kvitteringen, og gå aldri glipp av en garanti igjen.

Pengebruk

Få oversikt over økonomien din og hva du bruker pengene på. Vi kategoriserer transaksjonene dine og gir en visuell oversikt over hva pengene går til.

Bolig i appen

Hver måned sjekker vi prisutviklingen i ditt område og vurderer hva boligen din er verdt. Hvis verdien din går opp, kan du få lavere rente på boliglånet, helt automatisk.

Bulder-kortet

Når du bruker Bulder-kortet får du automatisk "Pengebruk" og "Ta bilde av kvittering". Dessuten har du alltid med kortdetaljer og CVV-kode i appen med det digitale kortet ditt.

Sparemål

Ny telefon, årskort i skiheisen eller en sydenferie? Sett opp et sparemål, og bruk egne bilder eller GIFs. Se hvor lett det kan være å gi seg selv råd til det du vil ha, med penger du ikke visste du hadde.

Fremover

Algoritmene våre sørger for å vise de fremtidige kontobevegelsene dine, slik at du hele tiden har kontroll på økonomien din. Si opp abonnementer direkte fra appen.

Kundeutbytte

Har du boliglån eller penger på kontoen i Bulder, har du mulighet for å få kundeutbytte. I 2021 utbetalte vi opptil 8000 kr. per person med lån over 2 millioner, og innskudd opptil 2 millioner.

Roadmap

Følg med og gi dine innspill på hvilke produkter og tjenester vi utvikler. Det er jo tross alt du som skal bruke de, ikke sant 😎?