Rammelån - lån mer når det passer deg

Rammelån betyr større fleksibilitet og frihet for deg med god sikkerhet i boligen. Et rammelån er et boliglån som lar deg justere opp lånet som du vil innenfor din ramme. Rammelån kalles også fleksilån og boligkreditt.
Mobil viser Bulder Bank sitt rammelån på skjermen 4.08 % 4.13 % 4.18 %

Lav rente

Bulders rammelån er blant Norges billigste og selvsagt helt gebyrfritt.

Det mest fleksible lånet

Velg den rammen som passer og utnytt rammen som du vil.

Du fikser alt selv

Alt innenfor rammen kan du låne opp selv. Du trenger ikke snakke med noen.

Se hva ditt rammelån vil koste i måneden

Forskjellen på rammelån og boliglån

Forskjellen på rammelån og boliglån er at rammelånet er litt dyrere, men mye mer fleksibelt. Der boliglånet har en nedbetalingsplan har ikke rammelånet krav til faste månedlige nedbetalinger. Den aller største forskjellen er at du med rammelån selvbetjent kan låne opp som du vil innenfor rammen. Du kan låne opp og betale ned som du vil.

Tenk på dette når du har rammelån

Pass på at du har kontroll på nedbetalingen ettersom rammelån ikke har en fast nedbetalingsplan slik boliglån har. Du må ha god kontroll på økonomien og være oppmerksom på muligheten for flere impulskjøp og økt forbruk som følge av tilgangen på mer penger. Vi anbefaler at du setter opp faste innbetalinger på nedbetalingen av rammelånet for å sikre at lånet blir lavere. I tillegg belønner vi lavere lån og rammer med lavere rente. Automatisk. Du får den renten du fortjener.

Prisliste rammelån

Prisliste
Nominell rente
Effektiv rente
Innenfor 50 %:
4.00 %
4.08 %
Innenfor 55 %:
4.05 %
4.13 %
Innenfor 60 %:
4.10 %
4.18 %

Les mer på våre prislister