Kontakt

Bulder bank?

Bulder er for deg som vil ha mindre bank og mer kontroll. Smartere og rimeligere, med følelsen av å være med på det neste allerede nå. Vi jobber for at du skal få fleksibilitet, frihet og flyt. Vi tror på enkelhet i alt vi gjør, inkludert og priser og betingelser.

Mer om oss

En tjeneste fra Sparebanken Vest

Bulder Bank er en egen merkevare som er en del av Sparebanken Vest og opererer under Sparebanken Vest sin bankkonsesjon. Bulder Bank er altså ikke et selvstendig finansforetak. For deg som kunde betyr det at goder, rettigheter og tryggheten som alle Sparebanken Vests kunder har, også tilfaller deg. Vær oppmerksom på at du som kunde dermed er omfattet av Sparebanken Vest sin innskuddsgaranti opp til 2 millioner kroner for dine samlede innskudd i konseptet Bulder Bank og dine øvrige innskudd i Sparebanken Vest.

Les mer om vår innskuddsgaranti

Vi bygger Bulder sammen med kunder og innovasjonsmiljø

Diskusjonen om hva du som kunde skal finne i appen starter alltid med spørsmålet om hvilket problem vi skal løse for deg. I første omgang kommer et knippe tjenester som vi er ganske sikre på vil være nyttige. I appen vår vil du f.eks. finne en funksjon som kjenner igjen abonnementer, og du har dessuten mulighet til å si opp et abonnement direkte i appen. Enkelt og nyttig!

Hvis du synes dette høres ut som et spennede sted å jobbe, så er vi på utkikk etter å komme i kontakt med app-utviklere med ambisjoner.

Les mer om vår ledige stillinger i Bulder Bank

Jobbsøker?

Har du lyst til å være med å lage fremtidens bank? Vi er alltid på jakt etter flinke folk, både IT-utviklere og andre som har lyst til å jobbe med det siste både innen teknologi og bankfag. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med jobbsøkere som har lyst til å være med.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat og en kaffe. Vi vil gjerne høre fra deg og fortelle mer om hvordan vi jobber. Vi tror du vil like det!

Hvem styrer i Bulder

Åpenhet er en av ledestjernene vi navigerer etter.
Gi oss en lyd om du lurer på noe!

Navn: Navn
Tittel: Tittel
Epost: Epost
Navn: Torvald Kvamme
Tittel: Direktør
Epost: torvald.kvamme@bulderbank.no
Navn: Pål Nielsen
Tittel: Leder produktutvikling
Epost: pal.nielsen@bulderbank.no
Navn: Marit Brochmann
Tittel: Leder operasjonell drift
Epost: marit.brochmann@bulderbank.no
Navn: Eirik Bakke
Tittel: Leder Marked og salg
Epost: eirik.bakke@bulderbank.no
Navn: Markus Nordstrønen
Tittel: CTO
Epost: markus.nordstronen@bulderbank.no