Om oss

Hvorfor Bulder bank?

Siden Bulder Bank åpnet dørene høsten 2019, er det mer enn 13.400 kunder som har flyttet boliglånet sitt til Bulder. Basert på omtalen fra mer enn 500 av våre kunder, har Bulder Bank på rekordtid inntatt førsteplassen som Norges beste omtalte tilbyder av boliglån på den uavhengige siden bytt.no

Bulder er til for deg som vil ha mindre bank og mer kontroll. For deg som mener at banken i dag burde følge med på boligverdien din og gi deg automatisk rentekutt når du fortjener det (ja, Bulder gjør faktisk dette). Vi er her for deg som vil ha følelsen av å være ett steg foran.

Har du lest alt du trenger, kan du starte en boliglånsøknad ved å trykke her.
Det første som møter deg er en automatisk verdivurdering av din bolig.

Hvem er Bulder Bank?

Bulder Bank er en egen merkevare som er en del av Sparebanken Vest og opererer under Sparebanken Vest sin bankkonsesjon. Bulder Bank er altså ikke et selvstendig finansforetak. For deg som kunde betyr det at goder, rettigheter og tryggheten som alle Sparebanken Vests kunder også tilfaller deg. Vær oppmerksom på at du som kunde dermed er omfattet av Sparebanken Vest sin innskuddsgaranti opp til 2 millioner kroner for dine samlede innskudd i konseptet Bulder Bank og dine øvrige innskudd i Sparebanken Vest. Du kan også få utbetalt kundeutbytte basert på overskuddet til Sparebanken Vest.

Les mer om vår innskuddsgaranti og kundeutbytte

Hvordan bygger vi Bulder Bank?

For å levere den ultimate opplevelsen til deg som kunde, har vi i Bulder tatt et vågalt valg. Vi har bestemt oss for å gå «all in» på mobil. Det betyr at du må være klar til å gjøre alt på mobilen. Til gjengjeld skal vi gi deg den ultimate mobilopplevelsen.

Bulder skal redefinere bank. Første etappe var boliglån. Vi vil fremover legge all vår kraft i å gjøre Bulder til en bank-app som er bedre enn noen andre har klart tidligere. Vi vet at du ønsker deg enda bedre oversikt over økonomien enn du har i dag. Det har vi en plan for. Vi har flere spennende idéer på blokken som vi allerede jobber med. Men vi ønsker også innspill fra deg på hva vi kan utvikle for å gjøre bank enda bedre. Se gjerne vårt roadmap for å komme med dine innspill på hva vi har planlagt rundt neste sving.

Jobbsøker

Har du lyst til å være med å lage fremtidens bank? Vi er på jakt etter flinke folk, og akkurat nå ser vi spesielt etter IT-utviklere, men vi er også interessert i å komme i kontakt med andre jobbsøkere som har lyst til å være med.

Har du noe å bidra med, håper vi du tar kontakt! Gjerne bare for en uforpliktende prat i første omgang.