Roadmap

Vi bygger Bulder med deg og for deg, derfor er dine innspill viktige for oss. Her er status på noen av de ting vi vet dere spør om.

Kredittkort

Med over 300 kredittkort å velge mellom vil vi gjerne lage noe annet enn de andre. Men hvilke egenskaper skal et kredittkort anno 2021 ha?

Fond

Vi ser på en løsning for fond i appen som vi håper vi kan ha på plass innen kort tid. Hvilke spareløsninger i fond er du interessert i?

Apple Pay

Apple Pay er en løsning mange kunder etterspør. Vi vurderer derfor dette fortløpende, skriv deg gjerne på en interesseliste slik at vi ser hvor mange kunder dette gjelder.

kommer snart

Google Pay

Vi venter på avtaleverk fra Google, men er på plass teknisk. Meld deg på her og få beskjed så snart du kan ta det i bruk.

Webløsning

Bulder Bank er en mobilapp, og har ingen nåværende planer om å tilby en webbasert løsning. Vi mener fremtidens finanstjenester bare skjer på mobil....

kommer snart

Eksport av data

Mange er interessert i å ta data ut av Bulder-appen og jobbe med dem i for eksempel Excel. Det skal vi fikse 😎

BankID

Vi vet dere savner at ny BankID kan bestilles gjennom Bulder Bank. Vi er derfor i gang med å få dette på plass så fort det lar seg gjøre.

hemmelig

Hvishhh

Som bankutfordrer må vi ha noen hemmelige ess i ermet 🃏 - Og her har vi funnet en edge vi er sikker på at dere vil elske!

Noe du mangler

Er det noe du ikke finner på vårt roadmap, som du mener en ekte bankutfordrer trenger? Gi oss feedback her!