Jeg har problemer med å logge inn på Bulder Bank appen på android

Prøv følgende steg dersom du ikke klarer å logge deg inn i appen:
Sjekk at du faktisk bruker fingeravtrykk, ikke PIN, når du logger på telefonen. Bulder Bank appen krever fingeravtrykk på telefonen for å fungere. Avinstaller appen, installer på nytt. Logg inn. Avinstaller appen. Fjern skjermlås, fingeravtrykk og PIN på din telefon, legge dette til igjen. Installer på nytt. Logg inn. Legg til minst et fingeravtrykk og bruk dette for å logge inn i appen.

Flere spørsmål i kategorien
Bulder App

Tilbake