Jeg har problemer med å aktivere fingeravtrykk i appen (på android)

Prøv en av følgende:
  • 1. Legg til fingeravtrykk på din telefon (Bulder Bank-appen krever dette for å logge inn). Når du har lagt til fingeravtrykk kan du prøve på nytt.
  • 2. I noen tilfeller kan det hende du må fjerne alle eksisterende fingeravtrykk fra innstillinger og legge til nye, før du kan prøve på nytt.
  • 3. Har du gjort steg 1 og 2, og det fremdeles ikke fungerer, kan du avinstallere appen, installere på nytt og prøve en gang til.

Flere spørsmål i kategorien
Boliglån

Tilbake