Om oss i Bulder bank

Hvorfor Bulder bank?

Vi bygger en ny løsning fra scratch. Helt fra bunnen av. Løsrevet fra tunge systemer og gammeldags tankesett. Dette gir oss et stort spillerom, og for deg betyr det følelsen av å være ett steg foran.

I Bulder har vi tatt et vågalt valg. Vi har bestemt oss for å gå «all in» på mobil. Vi retter oss mot deg som mener at banktjenester passer bedre i en app enn i en nettleser. Det betyr at du må være klar til å gjøre alt på mobilen. Til gjengjeld skal vi gi deg den ultimate mobilopplevelsen. Og det er det du trenger mest, er det ikke?

Vi skal redefinere banktjenester. Første etappe er boliglån. Deretter vil vi legge all vår kraft i å gjøre Bulder til en bank-app som er bedre enn noen andre har klart tidligere. Vi vet at du ønsker deg enda bedre oversikt over økonomien enn du har i dag. Det har vi en plan for. Vi har flere spennende idéer på blokken som vi allerede jobber med. Men vi ønsker også innspill fra deg på hva vi kan utvikle.

Bli med i vårt Bulder-Community

En tjeneste fra Sparebanken Vest

Bulder Bank er en egen merkevare som er en del av Sparebanken Vest og opererer under Sparebanken Vest sin bankkonsesjon. Bulder Bank er altså ikke et selvstendig finansforetak. For deg som kunde betyr det at goder, rettigheter og tryggheten som alle Sparebanken Vests kunder også tilfaller deg. Vær oppmerksom på at du som kunde dermed er omfattet av Sparebanken Vest sin innskuddsgaranti opp til 2 millioner kroner for dine samlede innskudd i konseptet Bulder Bank og dine øvrige innskudd i Sparebanken Vest.

Les mer om vår innskuddsgaranti

Vi bygger Bulder sammen med kunder og innovasjonsmiljø

Diskusjonen om hva du som kund`e skal finne i appen starter alltid med spørsmålet om hvilket problem vi skal løse for deg. I første omgang kommer et knippe tjenester som vi er ganske sikre på vil være nyttige. I appen vår vil du f.eks. finne en funksjon som kjenner igjen abonnementer, og du har dessuten mulighet til å si opp et abonnement direkte i appen. Enkelt og nyttig!

Hvis du synst dette høres ut som et spennede sted å jobbe, så er vi på utkikk etter å komme i kontakt med app-utviklere med ambisjoner.

Les mer om vår ledige stillinger i Bulder Bank

Kontakt

Åpenhet er en av ledestjernene vi navigerer etter. Gi oss en lyd om du lurer på noe!

Navn: Navn
Tittel: Tittel
Epost: Epost
Mobil: Mobil
Navn: Torvald Kvamme
Tittel: Direktør
Epost: torvald.kvamme@bulderbank.no
Mobil: 900 28 088
Navn: Pål Nielsen
Tittel: Leder produktutvikling
Epost: pal.nielsen@bulderbank.no
Mobil: 952 19 629
Navn: Marit Brochmann
Tittel: Leder operasjonell drift
Epost: marit.brochmann@bulderbank.no
Mobil: 957 43 590
Navn: Eirik Bakke
Tittel: Leder Marked og salg
Epost: eirik.bakke@bulderbank.no
Mobil: 909 52 587
Navn: Markus Nordstrønen
Tittel: CTO
Epost: markus.nordstronen@bulderbank.no
Mobil: 916 03 221

Jobbsøker?

Vi er alltid på jakt etter flinke folk, Send oss en åpen søknad eller ta kontakt.

Mer detaljer

Vi har en fremtidsrettet teknologistack bygget på Google Cloud og Firebase, med en asynkron arkitektur som gjør våre eventdrevne applikasjoner utrolig raske og robuste. Sammen med rike APIer og Native apper åpner dette for spennende løsninger som kommer til å utfordre konkurrenter og begeistre våre kunder.

Bulder Bank sitter samlet og jobber tett på tvers av fag og disipliner. Vi har et sterkt fokus på fart, åpenhet og kontinuerlig læring. Slik kan vi ta raske beslutninger for å holde farten oppe.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat og en kaffe. Vi vil gjerne høre fra deg og vil gjerne fortelle mer om hvordan vi jobber. Vi tror du vil like det!